Vad är en skoltröja?

Skoltröja eller klasströja eller vad man vill kalla det för är precis som det låter en gemensam tröja som man köper in till sin klass. Det brukar vara inför att klassen ska sluta 9:an som en klasströja eller skoltröja köps in. Klassen kommer tillsammans fram till ett tryck som de vill ha på sin tröja. Det kan vara ett färdigt tryck eller ett eget påhittat tryck med text. På baksidan brukar man sedan signera varandras klasströjor som ett minne från denna grundskoletiden. En del har kanske gått i samma klass i 9 år och ska nu kanske skiljas för att gå på olika gymnasium. 

Sista terminen i 9:an brukar handla mycket om att säga hej då till sina kamrater men även om att göra det sista för sina slutbetyg. Många ordnar olika aktiviteter med allt från en spontan picknick med brännboll till arrangerade fester i hyrda lokaler. Vad man än gör så är det en rolig grej och en bra sak för gemenskapskänslan att alla har en likadan klasströja eller skoltröja under den sista tiden i skolan. 

För att beställa en skoltröja går du in på en klasströjesida, vi har topplistat klasströjor.se samt på en god andraplats klass-tröjor.nu, där ni sedan kan bestämma tryck, färg, antal och storlekar. Tänk på att vara ute i god tid med er beställning så att ni hinner använda era klasströjor innan ni skiljs åt efter skolavslutningen.